ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΘΝ. ΜΑΚΑΡΙΟΥ Γ΄ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

Οικοσελίδα | Επικοινωνία

 Το σχολείο μας 
Ιστορικό
Φωτογραφίες
Προσωπικό
Σύνδεσμoς Γονέων
Δραστηριότητες

  Οι τάξεις μας

Α'  τάξη
Β'  τάξη
Γ'  τάξη

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ομιλοι

 Εθν. Μακάριος

Βιογραφικό Σημείωμα
Πορεία Αγάπης
 Παναγιά

  Χρήσιμες Ιστοσελίδες

www.netkids.com
www.imeakia.gr
www.anazitisis.gr


 

  Δραστηριότητες

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα SEMEP
South Easter Mediterranean Sea Project)
Το σχολείο μας λαμβάνει μέρος στο Ευρωπαικό Πρόγραμμα SEMEP όπου έχει να κάνει με την περιβαλλοντική εκπαίδευση. Στόχος του Προγράμματος είναι η συνέχιση του φυσικού και του κοινωνικού περιβάλλοντος με τις πολιτιστικές αξίες λαών της νοτιοανατολικής Μεσογείου.Απευθύνεται σε μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων. Ο συντονισμός της SEMEP γίνεται από το γενικό συντονιστή του προγράμματος στην Ουνέσκο και από τους εθνικούς συντονιστές ένα σε κάθε συμμετέχοντα χώρα.

                           Περισσότερα...

Πρόγραμμα Νέοι Δημοσιογράφοι για το περιβάλλον.
Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος αυτού οι μαθητές του σχολείου μας ως νέοι δημοσιογράφοι ασχολούνται με περιβαλλοντικά θέματα με θέμα "αγαπούμε τον τόπο μας, το περιβάλλον μας - μη μας κτυπάτε στην καρδιά" που στόχο έχει να αναδείξει τη μεγάλη θέληση των μαθητών ενός μικρού σχολείου να μείνουν στο δικό τους περιβάλλον και να αγωνιστούν ενάντια στην αστυφιλία. Το περιβάλλον του χωριού τους, τους έχει ανάγκη. Αυτοί θα κρατήσουν ζωντανή την παράδοση, θα οργώσουν και θα περιποιηθούν τα αμπέλια, τις ελιές, τα φρούτα και θα νοιασθούν για τη γή τους και ότι τους περιβάλλει... Φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Καλλιτεχνικές Εκδηλώσεις
Το σχολείο μας προγραμματίζει πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις . Στις εκδηλώσεις λαμβάνου μέρος το χορευτικό συγκρότημα του σχολείου μας και η χορωδία. Παράλληλα για τις εκδηλώσεις αυτές ετοιμάζεται πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ποιήματα και θεατράκια. Ξεχωριστή είναι η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που περιλαμβάνει τη διδασκαλία του έργου του Ανδρέα Κουκκίδη "Η γέννα των γεννών" σε Κυπριακό ιδίωμα.

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις
- Επίσκεψη στον Διεθνές Αερολυμένα Πάφου.
Στα πλαίσια περιβαλλοντικής ενημέρωσης και περεταίρω κοινωνικοποίησης των μαθητών του σχολείου μας προγραμματίζεται επίσκεψη στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου, στις 9 Φεβρουαρίου 2011, 10:30 - 11:30 π.μ.

- Επίσκεψη στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Ακρωτηρίου.                                                                Ο Περιβαλλοντικός όμιλος του σχολείου μας στα πλαίσια του στόχου για την περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών μας διοργανώνει επίσκεψη στο Περιβαλλοντικό Κέντρο Ακρωτηρίου. Η επίσκεψη έχει διευθετηθεί σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου να γίνει στις 5 Μαίου 2011.

 

            

 © Γυμνάσιο Εθν. Μακαρίου Γ΄ Παναγιάς,   Σχολική Χρονιά 2012-2013

Σχεδιασμός και Ενημέρωση Ιστοσελίδας Καθηγητής Πληροφορικής Γιάννης Σωτηριάδης,